Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/adamgood/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Historisch Rondje Amsterdam - Customised tours, events & hostess service | a dam Good Choice

Historisch Rondje Amsterdam

Wandelen | oude stad | 2 uur | 3,5 uur | combi mogelijk

Een stad van 745 jaar oud heeft altijd een verhaal te vertellen!

Wandel over de wereldberoemde grachtengordel met haar pakhuizen en ‘pijpenlaatjes’. Van de Hermitage aan de Amstel, langs de Joodse buurt, Nieuwmarkt en de Zeedijk, verstopte kerken, van historische tot nieuwe gebouwen, altijd wat te zien.
Onder begeleiding van onze professionele gids kom je meer te weten over de bijzondere verhalen en opbouw van deze eeuwen oude en tolerante stad.

Een wandeling afgewisseld met geschiedenis, leuke weetjes, architectuur, bijzondere plekken en verhalen. De historische binnenstad biedt veel meer dan alleen een geschiedenis en dat laten wij graag zien!

Heb je niet veel tijd en wil je het centrum van de stad leren kennen dan is dit de perfecte toer in 2 uur tijd.

AANRADER: Wil je een uitgebreide tour? duur: 3 a 3,5 uur

In deze tour verlengen we het gedeelte van de oude stad met de westzijde van de grachtengordel met een eindpunt in de Jordaan. Leer meer over de geschiedenis van de dam met het Koninklijke Paleis, de grachtenhuizen, rijke kooplieden, Max Havelaar, de Westertoren, Anne Frank en tenslotte de Jordaan. Tussen door maken we een kleine stop voor een drankje.

Prijs

Historisch Rondje 2 uur :  € 45 p.p.
Historisch Rondje 3,5 uur € 60 p.p.

 

Zeedijk

2 + 12 =

a dam Good Tour, Hostess or Event, you are on you’re way to make a dam Good Choice

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Follow us: