Multi Culti Amsterdam

Fietsen 

Culinaire Stop 

2,5 -3 uur 

Prive Tour 

v.a. 75 p.p

6 pax 

Voel en proef Amsterdam

Hoe komt het toch dat menig bezoeker verliefd wordt op de sfeer van Amsterdam?

Wij denken dat de 180 nationaliteiten mee spelen! Al eeuwen lang is deze kleine stad een smeltkroes voor allerlei culturen en dat maakt dat iedereen zich zo welkom voelt.  In Amsterdam Oost vind je een bonte verzameling van deze culturen bij elkaar. 

Stap op de fiets of wandel rond: Onze gids laat je kennis maken met de belangrijkste plekken in oost. Een lust voor het oog maar ook voor de mond, hier proef je de diversiteit van de stad! 

Highlights

Al fietsend komen we langs de Oosterpoort waar een stukje geschiedenis op zijn plek valt. Tegen over zien we het Tropenmuseum, hoe toepasselijk. We bezoeken het Oosterpark met o.a.  het Nationaal Monument voor Slavernij verleden. Zien we hoe grote murals de Afrikaanse wijk opvrolijken, proeven we de Surinaamse Keuken of gaan we voor Nederlands-Indisch
Langs het Monument tegen Apartheid en Racisme en bespreken we het recht op vrijheid van meningsuiting dat in Amsterdam zo belangrijk is. 
Even langs de levendige Dappermarkt en op z’n Hollands sluiten we af bij een van de leuke hippe barretjes en als er plek is langs het gezellige terras van Brouwerij ‘t IJ. 

Boeken