*WOW* Whisky On Water

Wil je echt iets unieks en verras je graag je partner, vrienden, collega’s of familie dan hebben wij een fantastisch *WOW* experience voor je!

Stap aan boord van het klassieke ‘burgemeestersbootje’ en maak kennis met de wonderlijke wereld van whisky. In samenwerking met Whisky Café Zilt (zeedijk), salonboot de Jonckvrouw & a dam Good Choice presenteren wij een 2 uur durende exclusieve vaart met aan boord een whisky proeverij.

Whisky, whiskey, whiskie; single malt, blended, grain, Bourbon en Rye. Schots, Iers, Amerikaans en Japans en ja zelfs Taiwanees en Nederlands! Het is wereldwijd de meest gedronken distillaat en momenteel razend populair.

Wat is het nu precies en hoe drink je het?

Tijdens een proeverij van twee uur laten we je kennismaken met diverse stijlen en smaken en vertellen we je aan de hand van zes verschillende whisky’s meer over de geschiedenis, productieprocessen, wetgeving enzovoort van deze fascinerende drank. Uiteraard laten we de whisky vergezeld gaan met diverse bijbehorende, soms contrasterende en soms complimenterende hapjes.

Een unieke beleving van Whisky Op het Water vergezeld met uw eigen gastheer en gastvrouw (tevens ook gids)  die uw smaakpapillen, oren en ogen volledig in de watten leggen.

 Prijs

Weekdagen (ma-vrij)             € 580 ex btw + € 37,50 p.p.

Weekend (za + zon)               € 620 ex btw + € 37,50 p.p.

Deze prijzen gelden alleen voor opstappen bij de Ponthaven in Amsterdam Noord of bij Centraal Station, voor overige opstapplekken hanteren wij aan- en afvaartkosten.

Dit is inclusief:

Salonboot de Jonckvrouw, schipper, een gastheer en gastvrouw + de prijs van de whisky proeverij per persoon. Er kunnen op dit bootje maximaal 12 gasten mee aan boord. Indien gewenst leveren wij op verzoek een grotere boot. Hiervoor kunt u een prijsopgave per boeking aanvragen. 

De Proeverij bestaat uit 6 whisky’s van 20 cc en bijbehorende hapjes.

Daarnaast is er onbeperkt water aan boord.

Dit is exclusief:

Extra whisky’s die op verzoek geschonken worden. Aan boord hebben we een prijslijst met een overzicht. Verder is er bier wijn en fris aanwezig. Deze dranken komen per nacalculatie op de rekening.

Hoe boek ik deze tour?

Deze tour is op basis van beschikbaarheid. Om een volledige offerte te sturen vragen wij van u het volgende:

  • Welke datum wilt u varen?
  • Aantal personen?
  • Opstapplek Ponthaven, Centraal Station of anders?
  • Wat is de Gelegenheid? Of evt andere opmerkingen?

Goed om te weten:

De Jonckvrouw is geschikt voor gezelschappen van max. 12 personen, en is van alle gemakken voorzien: een toilet, koelkast/bar, radio-installatie, dimbare verlichting en verwarming. Naast een overdekte salon kunt u tevens ook plaatsnemen op het achterdek.

 

Rondleiding Rijksmuseum

 1,5 uur | tot 8 personen | vanaf 12 jaar | Nederlands

Stap in een wereld van goud!

Na jaren van oorlog is er in Nederland een Gouden Eeuw. De glorieuze bloei van handel, wetenschap en kunst in de zeventiende eeuw maakt ons het belangrijkste en rijkste land ter wereld. Nog nooit eerder zijn er zoveel schilderijen gemaakt in een eeuw!

Maak kennis met onze Hollandse meesters zoals Johannes Vermeer, Frans Hals, Rembrandt en vele anderen. Details over schilderijen en schilders, leuke weetjes over het museum en extra achtergrondinformatie maken deze rondleiding ‘a dam Good Choice’.

De tour is inclusief:
Een professionele en ervaren stadsgids die bekend is in de Nederlandse kunst van de Gouden Eeuw.

De tour is exclusief
Toegang tot het museum, souvenirs en tips

Goed om te weten:
Onze gids is ook goed met jongeren. Aarzel niet, we kunnen de rondleiding ook interessant maken voor diegenen die weinig tot geen interesse hebben in kunst!

Prijs:

Privé Tour € 125,–
Deze prijs is exclusief tickets. Als u wilt regelen wij deze voor u. Geef dit svp aan in de boeking.

Van Gogh Museum

1.5 / 2 hours | tot 8 personen| vanaf 12 jaar |Nederlands

‘Ik droom van schilderen en dan schilder ik mijn droom.’

 ‘Ik kan niet het feit veranderen dat mijn schilderijen niet verkopen. Maar de tijd zal komen dat mensen zullen erkennen dat zij meer waard zijn dan de waarde van de verf die ik heb gebruikt in het schilderij.’

Duik in de wereld van Van Gogh met zijn honderden uitspraken die we kennen uit de brieven die hij schreef naar zijn broer. Bekijk zijn schilderijen en kom er achter hoe Vincent als jonge man uitgroeit tot een bijzondere schilder.

Onze gids trekt je in het schilderij en neemt je mee voor een kijkje in het leven van Vincent. Wat was het toch met die man, en hoe verging het hem al die tijd? En wat vond hij zo inspirerend aan zijn collega’s?

Boek een rondleiding en jij kent straks de belangrijkste momenten uit het leven van Vincent.

De tour is inclusief:
Een professionele en ervaren stadsgids die bekend is in de Nederlandse kunst van de Gouden Eeuw.

De tour is exclusief
Tickets voor het museum tenzij aangegeven in de boeking, souvenirs en tips

Goed om te weten:
Onze gids is ook goed met jongeren. Aarzel niet, we kunnen de rondleiding ook interessant maken voor diegenen die weinig tot geen interesse hebben in kunst!

 

Meetingpoint in Van Gogh:
Eenmaal binnen, ontmoeten we elkaar bij de koffiebar van het nieuwe gedeelte.

Stuur een e-mail om te reserveren!

 

 

 

Prijs:

Privé Tour € 125,–
Deze prijs is exclusief tickets. Als u wilt regelen wij deze voor u. Geef dit svp aan in de boeking.

You have come to the right place for a memorable cycling holiday along signposted routes through the Netherlands’ most beautiful landscapes.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Follow us: