Kijk eens om je heen
Online Tour langs plekken waar je nooit wist dat het er zat.

"Ik loop er elke dag langs, ik wist dit niet!"

Als gids horen wij dit zovaak! Hoe vaak loop je wel niet ergens langs en heb je geen idee dat je langs een bijzonder of grappig object loopt met een verhaal, een geschiedenis of een heel leuk weetje. 
Dat zijn precies de dingen waar we in deze online tour op in gaan! 

Kijk eens wat vaker om je heen, zoom eens in op de dingen waar je langs loopt! Wij nemen je mee! 

Is dat niet.. ?

Elke stadsgids zal je vertellen: met een gids zie je meer. En dat is ook zo. Niet alleen zie je meer, je kijkt anders, je leert er een verhaal of kennis bij en je kijkt nooit meer op dezelfde manier naar de stad. 

Een hele leuke manier om de stad te ervaren en weet je weer precies hoe het zit.. of heb je nu twee verhalen. Hoe dan ook een tour leuk voor jong en oud als je denkt je eigen stad goed te kennen! 

We zoomen in...

Bekijk het eens van een andere kant.
Onze enthousiast gids zoomt in op verschillende dingen in het straatbeeld en hoopt jou als kijker iedere keer te verassen! 

Deze tour wordt wekelijks met diverse stadsgidsen samengesteld en heeft daarom altijd wel iets verrassends 

Programma

De eerste weken starten we in het oude centrum. Vaak bij iedereen wel bekend, maar de details vaak niet! 
Hoe leuk is het dan om al die extra weetjes mee te krijgen? 

Wil je een beetje weten waar we deze week heen gaan? Kijk dan bij het Online Tour programma voor meer details. 
Het item ‘Kijk eens om je heen’ komt wekelijks terug om woensdag ochtend om 11:00. Met uitzondering van de eerste week van maart dan zijn we er op vrijdag 5 maart ipv 3 maart. 

Kan je een keer niet op dat tijdstip en wil je dit later terug kijken? Geef dit dan aan dan zorgen we dat je middels een link deze tour alsnog kan kijken.

Bij het boeken kan je aangeven welke datum je mee kijkt. Is het stuk stad dat we laten zien nog niet bekend? Laat je verassen of wacht tot de informatie is bijgewerkt, dit doen we wekelijks! 

Boeken

Let op voor Hotmail en (soms) Gmail gebruikers: de bevestiging van je mail kan in je Spam folder terecht komen. Het is raadzaam daar te kijken als je denkt dat je niks ontvangen hebt, of gebruik, indien je dit hebt, een ander emailadres. 

Zorg dat de naam van je boeking correspondeert met je online scherm zodat we je kunnen herkennen bij de tour! 

Totaal