Tours Op Maat
Tours Op Maat
Klik Hier
Tours Op Maat
Online Tours
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Tours op maat:
varen, fietsen, wandelen, proeven, reizen, dineren?

Je zegt het maar en wij regelen het voor je! 

We werken met veel partijen samen, zowel in Amsterdam als daarbuiten en kunnen zo een uitgebreid aanbod voor je neerleggen. 

Paar voorbeelden: 

Rondvaart op luxe salonboot,  whiskeyproeverij, Online Tours met eigen onderwerp of route, een dagtour in luxe vervoer naar Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Leiden, Delft en of Rotterdam, Familiedag in of rondom Amsterdam, thema tour met eigen gekozen locaties, specialisatie tours zoals architectuur, fietstocht met lunch, verjaardagsfeestje in Amsterdam, 

 

Stel zelf je rondleiding samen

Om zo goed mogelijk je wensen te vervullen hebben we hier een overzicht van vragen waar je alvast over na kan denken. Zo kunnen wij zorgen dat je ook echt a dam Good Choice maakt en het beste uit je bezoek haalt.

 

  1. Waar ben je naar op zoek?
  2. Hoe groot is je gezelschap en wat zijn jullie van elkaar?
  3. Wat is de aanleiding van je bezoek? Vakantie/ familie/ zakelijk/ iets te vieren
  4. Zoek je iets voor in en rondom Amsterdam of ook daarbuiten?
  5. Wat is het budget per persoon, als die er is?

Vul het antwoordformulier hier vast in of mail ons met je verzoek naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Overeenkomst

We gaan eerst met je 5 vragen aan de slag, als we daar wat mee kunnen, dus ook je eventuele budget, dan komen we met een voorstel. 

Dat voorstel is gratis en kan je nog wijzigen naar wens. 

Eenmaal het voorstel akkoord is rolt daar een offerte uit en een overeenkomst. Eenmaal getekend gaan we deze ook uitvoeren en wordt een voorlopige factuur gestuurd. 

Voor bedrijven en uitgebreidere aanvragen hanteren wij voor meerwerk een uur tarief. Dit melden wij uiteraard van te voren. Zo kom je nooit voor verassingen te staan! 

Annuleren kan mits het binnen de voorwaarden blijft. Deze zijn voor tours op maat ook afhankelijk van de voorwaarden van overige partijen. 

 

Vul het antwoordformulier hier vast in of mail ons met je verzoek naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.