Tours
Tours

Boek de tour die bij jou past!

Waarom tour boeken met een gids?

Leer de stad kennen door de ogen van een gids: je ziet, je voelt, je proeft en je weet veel meer van deze stad na een tour met een lokale gids. Isabelle werkt gedreven met een dosis passie, eigen verhalen, kennis en historische maar vooral lokale weetjes van de buurt waardoor Amsterdam echt tot leven komt!

Als stadsgids en bewoner vind ik het ook heel belangrijk dat de tours net zo leuk zijn voor Amsterdammers als voor bezoekers van de stad. Daarom verzorg ik de tours zelf en bij drukte werk samen met gidsen die net als ik enthousiast zijn, gastvrij en een goede kennis hebben van de stad nu en toen. Geen saaie langdradige verhalen maar vlotte gidsen met een leuke babbel en weten waar je goed kan vertoeven! 
Zo kan jij relaxt aan je dag (of vakantie) beginnen zonder dat je uren op het internet aan het zoeken moet!  

Hier onder vind je het aanbod van Tours waar je uit kan kiezen maar neem gerust contact op voor vragen, een tour op maat of andere dingen.

Welke tour je ook boekt, zowel binnen als buiten de stad, we zorgen er altijd voor dat je terug kan kijken op ‘a dam Good Tour’.

Stadswandeling Amsterdam

Ontdek het oudste gedeelte van de stad, een goeie eerste kennismaking met Amsterdam!   De Amstel, de grachtengordel, historische gebouwen en pleinen, er is zoveel te ontdekken in deze stad.

Hot Hip & Happening.
"Eens noord-gestoord, nu het betere oord"

Elke zaterdag vertrek om 11:00 vanaf NDSM BIKES

Joods Amsterdam.
Herinneringen, cultuur en invloed op het dagelijks leven

Ontdek Joods Amsterdam en hoe de geschiedenis nog steeds zichtbaar is in de stad.  Van Jiddische uitspraken die nu echt Amsterdams zijn tot stil staan bij de verhalen van de Tweede Wereldoorlog. Een bijzondere tour. 

Rondje Noord/Zuid lijn.
Het langste-openlucht-museum-van-Nederland

Reis met ons mee onder en bovengronds en ontdek hoe deze route het meest controversiële en besproken agendapunt van zowel Amsterdam en Nederland werd.
Een leuke en leerzame tour voor jong en oud. 

Friendly Fire: een onbekend stukje van Noord

Zelfs voor veel Amsterdammers is het onbekend dat stadsdeel noord, aan de overkant van ‘t IJ, tijdens de oorlog is gebombardeerd. 

In deze fietstocht ontdekken we de geschiedenis van Noord met de Van der Pek buurt, vogelbuurt, het Vliegenbos de ontwikkeling van woningbouwverenigingen en het ontstaande fokker fabriek, de hele geschiedenis komt langs. 

Zeehelden tour

Duik in de geschiedenis van de zeevaart en ontdek hoe deze kleine stad uitgroeide tot een van de rijkste steden tijdens de 17e eeuw. Met verhalen van VOC, WIC, wat is goed zeemansschap, hoe leg je een zeemansknoop is dit een leuke tour voor jong en oud!   

Plan hier je rondleidingen in