Beleef AMSTERDAM met Locals!
BELEEF AMSTERDAM MET LOCALS!

Kies je eigen Tour!

Ervaar de ultieme tour met een gids.

Leer de stad kennen door de ogen van een gids: je ziet, je voelt, je proeft en je weet veel meer van deze stad na een tour met een lokale gids. Onze gidsen werken gedreven met een dosis passie, eigen verhalen, kennis en historische maar vooral lokale weetjes van de buurt waardoor Amsterdam echt tot leven komt!

Als stadsgids en bewoner vinden we het belangrijk dat de tours net zo leuk zijn voor Amsterdammers als voor bezoekers van de stad. Daarom verzorgen wij tours louter met gidsen die geen saaie langdradige verhalen opvoeren maar vlotte gidsen met een leuke babbel, gastvrijheid en een oog voor jouw wensen. En dan ook nog eens de leukste ins & outs van de stad weten om je naar de leukste plekjes te laten ervaren. 

Kies een tour die bij je past uit het onderstaande overzicht of ga voor een tour op maat.

Welke tour je ook boekt, zowel binnen als buiten de stad, we zorgen er altijd voor dat je terug kan kijken op ‘a dam Good Tour’.

Groeps- of Privé Tour?

Groeps Tour: is een tour met verschillende deelnemers.

Je boekt je ‘eigen plek’ voor een lager tarief. 

Voordeel: ideaal voor budget en of single- reiziger en je ontmoet andere reizigers. 

Nadeel: De tour vertrekt bij minimaal 3 inschrijvingen en is dus alleen op basis van beschikbaarheid. 

Privé Tour: is een tour voor alleen jouw gezelschap en kan in overleg met de gids naar jullie wensen worden afgesteld, binnen het kader van de tour. 

Tour is 

Let op: een privé tour is niet hetzelfde als een tour op maat. Voor meer info zie hier

 

 

Stadswandeling Amsterdam

Ontdek het oudste gedeelte van de stad, een goeie eerste kennismaking met Amsterdam!   De Amstel, de grachtengordel, historische gebouwen en pleinen, er is zoveel te ontdekken in deze stad.

Hot Hip & Happening.
"Eens noord-gestoord, nu het betere oord"

Ontdek het bruisend en snel groeiend Noord met hippe cafés, creatieve broedplaatsen, street-art en verassend veel groen!

Joods Amsterdam

Een leerzame tour langs oa het Holocaust Monument,  verhalen over de Tweede Wereld oorlog en ontdek de invloed op ons huidige taalgebruik en Amsterdamse gewoontes. 

Multi Culti Amsterdam

Ontdek hoe cultureel deze stad is met haar 180 Nationaliteiten. In Amsterdam Oost beleef, zie, hoor en proef je de smaken van de stad. 

Rondje Noord-Zuid lijn.
Het langste-openlucht-museum-van-Nederland

Reis met ons mee onder en bovengronds en ontdek hoe deze route het meest controversiële en besproken agendapunt van zowel Amsterdam en Nederland werd.
Een leuke en leerzame tour voor jong en oud. 

Friendly Fire: het bombardement op Amsterdam Noord

Ontdek het boeiende verhaal van vliegtuigfabriek Fokker en het nauwelijks bekende bombardement op Amsterdam Noord. 

Plan hier je rondleidingen in