Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/adamgood/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Contact - Customised tours, events & hostess service | a dam Good Choice

Hartelijk welkom bij a dam Good
Choice!

Dit ben ik… Isabelle.

Vijf jaar geleden heb ik besloten om mijn pad te veranderen. Ik wist altijd al van jongs af aan dat ik een eigen zaak wilde.
Na jaren van het beheren van bars en restaurants en sociale studies, waar ik vooral werkte aan theaterproducties en evenementen vond ik eindelijk mijn roeping:

Een kantoor dat alles heeft: Tours, Hostess en Events. En net als toen ik droomde van een eigen bar, wilde ik het beste van alles en Amsterdam Based. En zo werd ‘a dam Good Choice’ geboren.

Het heeft me een paar jaar gekost om hier fulltime aan te kunnen werken en nu kan ik met trots zeggen dat ik het goed doe op de markt. Niet alleen voor internationale bezoekers maar ook voor de ‘Amsterdammers’.
Ik werk nog steeds graag als gids, maar werk ook graag samen met veel andere tourgidsen. Ik doe ook alles op kantoor, ik werk als gastvrouw voor mutiple event & catering bedrijven, en ik kan volledig op maat gemaakte dagen/rondleidingen/evenementen verzorgen.

Neem gerust contact met mij op voor uw ‘dam Good’ time here!

Isabelle

 

You have come to the right place for a memorable cycling holiday along signposted routes through the Netherlands’ most beautiful landscapes.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Follow us: