Good Hostess

adam Good Hostess

Isabelle heeft jarenlange ervaring in de horeca zowel op de vloer, als leidinggevende en heeft oog voor details en een passie voor het vak.
Op het gebied van events heeft ze voor verschillende organisaties gewerkt. Van theatergezelschappen, incentivebureau ’s tot evenementenorganisaties. Alles organiseren en uitwerken doet ze met veel plezier en daarnaast komt ze ook zelf met ideeën om een zo goed lopend event neer te zetten.

adam Good Hostess

Als gastvrouw en hostess komen alle combinaties samen. Ze geniet van de glimlach die op de gezichten verschijnt wanneer mensen haar enthousiasme zien. Isabelle is een gedreven en passionele gastvrouw.

Je kan Isabelle inhuren voor de volgende werkzaamheden:

Catering zowel informeel als formeel, productie klussen event/ productie, begeleiding en of transfer van gasten. Zelfstandig (in stand) draaien op festivals.

Het regelen van een extra ‘touch’ in bijvoorbeeld de aankleding van uw event. Bijvoorbeeld luxe sloepen, mooie barista wagen of een haka-workshop. Wij hebben goed contact met leveranciers voor events. Isabelle is erg creatief en denkt graag mee over invullingen van een event.

Extra Crewleden erbij is een optie en afhankelijk van de opdracht. Crew leden waar Isabelle mee werkt hebben altijd deze kenmerken: affiniteit met events, horecaervaring, service gericht en altijd alles met een lach omdat ze werken met passie en plezier!

Kosten

Dit is altijd afhankelijk van de werkzaamheden en wat er precies is afgesproken maar het uurtarief begint bij € 27,50 ex btw en is exclusief reiskosten.
Vraag gratis een offerte aan of bel meteen voor een afspraak om de mogelijkheden door te spreken!

Bedrijven die u voor zijn gegaan: