Over a dam Good Choice

Over a dam Good Choice

Als je opzoek bent naar ontspanning en plezier in en rond de omgeving van Amsterdam dan zit je goed! 
Als Amsterdams bedrijf bieden wij volledige service voor particulieren en zakelijke klanten. 

Rondleidingen (Tours) bieden wij aan op diverse manieren. Particulieren kunnen boeken via de tours pagina en of een aanvraag doen voor een tour op maat. 

Zakelijke markt.
Om de zakelijke markt op de juiste manier te helpen maken wij altijd een afspraak om alles door te spreken, zodat de wensen goed en duidelijk zijn voor beide partijen. 

Wandel over de wereldberoemde grachtengordel met haar pakhuizen en ‘pijpenlaatjes’. Van de Hermitage aan de Amstel, langs de Joodse buurt, Nieuwmarkt en de Zeedijk, verstopte kerken, van historische tot nieuwe gebouwen, altijd wat te zien.
Onder begeleiding van onze professionele gids kom je meer te weten over de bijzondere verhalen en opbouw van deze eeuwen oude en tolerante stad.

Een wandeling afgewisseld met geschiedenis, leuke weetjes, architectuur, bijzondere plekken en verhalen. De historische binnenstad biedt veel meer dan alleen een geschiedenis en dat laten wij graag zien!

Wie zijn wij?

Isabelle Nelis is de  Amsterdamse dame achter a dam Good Choice.
Ze reist graag, spreek Nederlands en Engels en verstaat en spreekt ook een woordje Frans door haar Belgische roots. Welke taal je ook spreekt, zij spreekt altijd met een glimlach! 

Door haar reizen, liefde en passie heeft ze niet alleen ervaring op het gebied van horeca maar ook van de stad, de bewoners en ondernemers in de buurt. Ze kent heel veel mensen en vooral hele leuke plekken!

Gids worden was dan ook een logische stap maar niks zonder de gastvrijheid die ze kent vanuit de horeca en geen evenement zonder glimlach en goed uitgewerkt draaiboek.

Naast zelfstandig werken krijgt ze hulp van collega’s uit alle disciplines van het werk maar allemaal met eenzelfde drijfveer: Passie voor hun werk.